Boníssima pizza amb tomàquets cherry tallats per la meitat, mozzarella i mermelada de figues. Opcionalment hi podeu posar tàperes si us agraden. A la vora també hi vam posar una mica de formatge emmental, que queda ben torrat i hi dona molt bon gust.
Pizza molt mediterrània amb romaní i festucs
Vaig veure aquesta recepta en un capítol de Chef’s Table: Pizza (Netflix) que explicava més o menys la recepta d’aquesta pizza i la vaig voler provar… aquí la meva versió. Ingredients: Preparació: La veritat és que la recepta és ben senzilla, però el resultat és espectacular, molt i molt bona,… (llegir més)
Pizza de bolets
Boníssima pizza de trompetes de la mort i camagrocs. Preparació: una mica d’oli d’oliva verge extra sobre la massa, un xic de mozarella, els bolets i ceba tallada en juliana. Res més! Per la massa he utilitzat aquesta recepta. A les fotos podeu veure l’abans i el després.
Truc: com tapar el bol de la massa de la pizza
Així és com tapem la massa de la pizza per deixar-la reposar Pots utilitzar qualsevol drap dw cuina, però un gorro de bany és molt més pràctic i amb més glamour.
Estira la massa amb sèmola de blat en comptes de farina
Un truc que marca la diferència a l’hora d’estirar la massa de la pizza és utilitzar semolina de blat (en italià semolina rimacinatta, en català sèmola de blat de gra fi) en comptes de fer servir la farina. Utilitza la semolina per estirar la base i per treure les boles… (llegir més)