Vaig veure aquesta recepta en un capítol de Chef’s Table: Pizza (Netflix) que explicava més o menys la recepta d’aquesta pizza i la vaig voler provar… aquí la meva versió.

Ingredients:

  • Massa de la pizza (veure recepta)
  • Oli d’oliva (com sempre millor verge extra).
  • Festucs torrats
  • Ceba tallada en juliana (fineta)
  • Mozzarella fresca
  • Romaní del jardí (jo també hi poso farigola)

Preparació:

  • Talla la ceba
  • Pica els festucs amb una ma de morter (que no quedin ni molt grans ni que sigui pols)
  • Talla el romaní ben petit i posa-ho en un bol amb una mica d’oli d’oliva
  • Talla la mozzarella a daus petits
  • Estira la massa
  • Posa un raig d’oli sobre la massa i afegeix la mozzarella
  • Escampa els festucs
  • Afegeix la ceba
  • Escampa-hi el romaní per sobre
  • Opcional una mica de parmesà en pols per sobre si us hi agrada
  • Com sempre el forn a màxim (mira el meu truc amb el gratinador)

La veritat és que la recepta és ben senzilla, però el resultat és espectacular, molt i molt bona, i el romaní li dona un gust ben mediterrani. Proveu-la i ja em direu el què.

Deixa un comentari