Vaig veure aquesta recepta en un capítol de Chef’s Table: Pizza (Netflix) que explicava més o menys la recepta d’aquesta pizza i la vaig voler provar… aquí la meva versió.
Ingredients:
- Massa de la pizza (veure recepta)
- Oli d’oliva (com sempre millor verge extra).
- Festucs torrats
- Ceba tallada en juliana (fineta)
- Mozzarella fresca
- Romaní del jardí (jo també hi poso farigola)
Preparació:
- Talla la ceba
- Pica els festucs amb una ma de morter (que no quedin ni molt grans ni que sigui pols)
- Talla el romaní ben petit i posa-ho en un bol amb una mica d’oli d’oliva
- Talla la mozzarella a daus petits
- Estira la massa
- Posa un raig d’oli sobre la massa i afegeix la mozzarella
- Escampa els festucs
- Afegeix la ceba
- Escampa-hi el romaní per sobre
- Opcional una mica de parmesà en pols per sobre si us hi agrada
- Com sempre el forn a màxim (mira el meu truc amb el gratinador)
La veritat és que la recepta és ben senzilla, però el resultat és espectacular, molt i molt bona, i el romaní li dona un gust ben mediterrani. Proveu-la i ja em direu el què.